Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho was geen eerste keus bij United: 'Ze wilden Pochettino halen'

Laatste update:

Heimelijk hadden de bazen in Manchester liever gezien dat Mauricio Pochettino was overgekomen van Tottenham Hotspur, vertelt Jenas aan BBC Radio 5 Live. "Als Pochettino beschikbaar was geweest was hij Uniteds eerste keus geweest, honderd procent zeker. Ze hadden hem hoe dan ook verkozen boven Mourinho", beweert Jenas, die niet zegt waarom hij dat zo zeker weet.

Tottenham finishte vorig seizoen als derde achter Leicester City en Arsenal, na een tijdlang in de race te zijn geweest om de titel. Jenas denkt dat Pochettino het huzarenstukje nog wel een keer herhaalt. "Het mooie met Pochettino is dat the Spurs nu al vol op gang zijn gekomen. De spelers weten exact wat hij van ze verlangt", aldus de oud-middenvelder.

Denk jij ook dat Manchester United liever Mauricio Pochettino had gehad?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
5
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties