Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot verrast door specifieke uitspraak van Santiago Gimenez in podcast

Laatste update:

In aanloop naar het uitduel met NEC gaf Slot een medische update over zijn selectie. "Santi is nog wel een twijfelgeval, want hij kon vandaag niet meetrainen. Quinten Timber viel afgelopen week uit en stond vandaag niet op het trainingsveld. Hem verwachten we morgen wel weer op het trainingsveld, maar dat moet nog blijken." Alle Eredivisie-wedstrijden van speelronde 33 staan zondagmiddag om 14:30 uur op het programma.

Slot moet het tegen NEC verder nog doen zonder Bart Nieuwkoop, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Gjivai Zechiël. Laatstgenoemde is inmiddels op de weg terug na een lange knieblessure. "Hij kon gelukkig weer meetrainen, maar dat is te vroeg om in de wedstrijdselectie te zitten", aldus Slot.

Vermoeidheid


Gimenez onthulde donderdag in de podcast Kick 't Met van Ziggo Sport dat hij dit seizoen last heeft gehad van vermoeidheid. Voor zijn trainer was dat nieuw. "Ik was best een beetje verrast dat hij dat zei", begon Slot vrijdag over het onderwerp. "Want ik heb weleens gesprekken met hem gehad, waarin ik aangaf dat ik me voor kon stellen dat dat bij hem het geval zou kunnen zijn. En dat het dan best eens goed is, om een wedstrijd die niet zo belangrijk meer was, dan denk ik bijvoorbeeld aan Celtic-uit, niet te spelen."

Volgens Slot heeft Gimenez niet aangegeven dat hij kampte met vermoeidheid. "Hij voelde zich altijd enorm fit en klaar om te spelen, geen graantje vermoeidheid. Het is voor mij iets om van te leren. Dat spelers zo graag willen spelen dat ze op het moment zelf een ander geluid laten horen dan een paar weken later."

Slot denkt niet dat de vermoeidheid een grote impact heeft gehad op Gimenez. "Ik heb zelf niet het idee dat vermoeidheid een reden is waarom hij de laatste weken of maanden minder goals gemaakt heeft."

Liverpool


Slot had vrijdag geen nieuws wat betreft zijn waarschijnlijke overgang naar Liverpool. "Ik zeg het bijna elke keer: het zal een kwestie van dagen zijn. Dat verwacht ik nu ook. Bij dit soort dingen is even wat meer nodig dan bij de boodschappen die je van je lijstje afvinkt. Alles moet uitgewerkt worden en daar zitten nog wat dingetjes aan vast. Die combinatie zorgt ervoor dat er nog niets gecommuniceerd is, maar maak je geen zorgen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
13
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
3
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties