Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho wil niet 'huilen': 'Maar ze kwamen veel te hard op hem in'

Laatste update:

De verdediger kleunde er vaak stevig in en werd na een halfuur op de bon geslingerd door Chris Foy, nadat hij al een aantal keer was gewaarschuwd. Volgens José Mourinho had Hazard meer bescherming moeten krijgen van de scheidsrechter: "Meneer Foy was wat laat met die gele kaart, het was al de derde tackle. Hierna speelde Cameron een normale wedstrijd", zegt de manager van Chelsea tegen PA.

"Sommige clubs, maar niet in Engeland, huilen veel wanneer topspelers niet voldoende beschermd worden", vervolgt Mourinho. "Ik wil niet huilen, want zo ben ik niet en zo is Chelsea ook niet. Maar doordat Eden sterk is, veel kan hebben en niet van duiken houdt, komen tegenstanders erg, erg hard op hem in." Hazard vormde een constante plaag voor Stoke, maar kon er niet voor zorgen dat de Londenaren met een ruimere marge wonnen. Chelsea treft in de volgende ronde Manchester City.

-
Ben jij het met José Mourinho eens?

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
49
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties