Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho worstelde met 'Zijne Koninklijke Hoogheid' bij Manchester United

Laatste update:

"We speelden dan dertig kilometer van Manchester en dan vraagt een speler mij voor de wedstrijd (tegen Burnley, red.) of hij zonder de ploeg, in zijn eentje, naar Manchester mocht reizen", zegt Mourinho, geciteerd door de Daily Mail. "Ik zei tegen hem: Als we naar Londen waren gegaan en je wilde daar blijven, oké. Maar dit is zo dichtbij, dat slaat nergens op."

"De man was teleurgesteld. Maar toen wonnen we de wedstrijd (0-2, red.) en toen vroeg hij me weer. Omdat ik opgetogen was, gaf ik toe en zei ik: Vertrek tenminste mee met ons met de bus en vraag of jouw chauffeur je in de buurt van het stadion op wil pikken. Deze man in de kleedkamer was nog steeds niet blij", memoreert Mourinho.

"Toen ik klaar was met de persconferentie en richting de bus liep, stond er naast onze bus een Rolls-Royce met chauffeur geparkeerd. 'Zijne Koninklijke Hoogheid' wilde blijkbaar liever het stadion verlaten in zijn Rolls-Royce. Nou, hoe ga je hiermee om? Vertel je hem dat je nooit meer in de Rolls-Royce mag rijden? Je mag gaan wanneer ik blij ben? Of los je het op een andere manier op door mij 'op vakantie' te sturen?", zegt Mourinho, doelend op een ontslag.

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties