Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Ze houden iedereen die ze willen houden, dat is ontzettend knap'

Laatste update:

"We zijn beter voorbereid. Dit seizoen wordt wel moeilijker, maar ik denk dat de omstandigheden nu beter zijn om te vechten voor de landstitel", zo zegt Mourinho in gesprek met de BBC. "Ik geloof dat we dit seizoen iets beter bewapend zijn. We moeten opboksen tegen fantastische teams, tegen ongelooflijke investeringen. Maar ik geloof in de groep, in de teamgeest. Ik heb vertrouwen in mijn jongens en we gaan het proberen."

"We gingen de Europa League in als een van de topteams, nu gaan we de Champions League in en zijn we niet een van de topteams", vervolgt de Portugees. "We moeten beter worden, veel beter, om de Champions League te pakken. Het fundament van een goed seizoen is om, wat ik noem, a happy dressing room te bewerkstelligen. Ik ben blij met het team dat ik tot mijn beschikking heb, maar ik zou nog graag twee spelers erbij hebben. Een middenvelder en een aanvaller zouden me meer opties geven."

Tijdens een persconferentie woensdagmiddag sprak Mourinho tegenover het aanwezige journaille zijn bewondering uit voor Tottenham Hotspur, de club die nog niet heeft geïnvesteerd in nieuwe spelers. "Iedereen praat over de investeringen die Manchester City doet, maar er is een ander team waarbij ik het gevoel heb dat ze fenomenaal zaken doen: Tottenham Hotspur", zo benadrukte Mourinho.

"Ze hebben nog geen pond uitgegeven, toch? Dat is een ongelooflijke investering. Ze behouden iedereen die ze willen behouden. Ze behouden Dele Alli, Harry Kane en Toby Alderweireld, ze hebben zelfs Eric Dier niet verkocht", doelt Mourinho op de middenvelder waar hij zelf interesse in zou hebben. "Ze houden iedereen die ze willen houden. Dat is ontzettend knap."

Wie gaat komend seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
33
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties