Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho zet liplezers aan het werk met 'fodos filhos de puta'

Laatste update:

Mourinho moet zich bewust zijn geweest van de camera van de Italiaanse televisiezender Sky, want die bevond zich op ongeveer een meter afstand van de Portugees. Diverse Engelse media gaan ervan uit dat Mourinho zich met zijn boodschap richtte tot de Engelse media, die the Special One de afgelopen maanden kritisch hebben gevolgd.

In een interview met BT Sport zei Mourinho dat hij het gevoel heeft dat er een 'man-hunt' op zijn persoon plaatsvindt: "Ik kan ermee omgaan, ik kan ermee leven. Maar sommige jongens kunnen er niet goed mee omgaan. Marcus Rashford was verdrietig op het veld, McTominay was angstig op het veld. Zelfs de oudere spelers maakten fouten die niet normaal zijn."

Mourinho voegde eraan toe dat er 'veel verdorvenheid' in de voetballerij zit: "Ik vind dat ergens wel verdrietig. Maar ik ben volwassen, een grote jongen en ik zal ermee omgaan." Manchester United staat door de overwinning op Newcastle met dertien punten op de achtste plaats, na acht speelronden.

-
Moet de FA hier een onderzoek naar instellen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties