Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho ziet Casillas als brein achter 'lastercampagne' tegen De Gea

Laatste update:

De sluitpost van Manchester United speelde een wisselvallig WK en heeft ook na het toernooi zijn topvorm niet weten te hervinden. Hij werd bekritiseerd na het late, winnende doelpunt van de Kroaat Tin Jedvaj in de onderlinge wedstrijd in de Nations League (3-2), vorige week donderdag, en drie dagen later kreeg Kepa Arrizabalaga de voorkeur in een oefenwedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina (1-0 zege). Volgens Mourinho hangt de kritiek op De Gea samen met de wens van Casillas om terug te keren onder de lat van la Furia Roja.

De routinier van FC Porto gaf afgelopen weekend toe dat hij 'ja' zou zeggen, als de kans op een terugkeer zich zou voordoen. Zijn laatste interland dateert van 2016. "Waarom klinkt er kritiek in Spanje? Weet je dat?", aldus Mourinho. "Ik weet het wel. Er is daar iemand met veel invloed, die weer een sprong wil maken. Maar dat wordt een heel moeilijk verhaal, als je de beste doelman ter wereld voor je hebt." De trainer van Manchester United denkt evenwel dat de 'campagne' geen invloed uitoefent op bondscoach Luis Enrique. "Nee, niet op de trainer. Ik ken hem erg goed. We zijn heel goede vrienden."

Vrijdag haalde Mourinho al uit naar Casillas. De 37-jarige keeper had in een interview gezegd dat hij er bij Real Madrid bewust voor koos om de confrontatie met Mourinho niet aan te gaan, toen de twee een problematische relatie hadden. "Een dergelijk interview is een typisch interview van iemand die aan het einde van zijn loopbaan bezig is", reageerde Mourinho in Record. "Even terugkomend op datgene wat hij over mij zegt: het klopt niet dat hij de confrontatie met mij niet heeft opgezocht. Dat heeft hij wel gedaan. Op een manier waar hij werkelijk de allerbeste in is: achter mijn rug om."

Denk je dat José Mourinho gelijk heeft?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties