Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mousa Dembélé spreekt berichtgeving tegen: 'Ik ben niet gestopt'

Laatste update:

Het bericht van Dembélé is opmerkelijk, omdat Het Nieuwsblad verzekerde dat het contract van de middenvelder in China op 31 december 2021 afliep. Hij zou een lucratief voorstel om te verlengen hebben afgeslagen, maar de verbintenis blijkt dus een jaar langer door te lopen, tot eind 2022. Dembélé speelde op 11 augustus zijn laatste duel tot nu toe. Dat deed hij in het tenue van de Chinese club Guangzhou City, dat volgens het Belgische dagblad tevergeefs probeerde om de voormalig speler van onder meer Willem II en AZ te behouden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mousa Dembele (@mousadembele)

Volgens Het Nieuwsblad deed Guangzhou City nog een lucratief voorstel om de samenwerking na 31 december te verlengen, maar Dembélé zag geen heil in een langer verblijf in China. Ook clubs uit België en andere landen zouden nul op het rekest toen de entourage van de transfervrije middenvelder werd gepolst over de mogelijkheden voor een contract. Het dagblad schreef dat Dembélé 'er simpelweg geen zin meer in heeft' en 'genoeg heeft van het steeds wederkerende blessureleed'.

Dembélé miste echter vooral zijn kinderen in Antwerpen, waar hij nu al enkele weken verblijft. Dat was volgens het dagblad 'écht doorslaggevend'. Het betekent dat er opnieuw een (ex-)Rode Duivel van 'de Gouden Generatie' stopt, na generatiegenoot Thomas Vermaelen eind vorige maand. Dembélé speelde 82 interlands, waarin hij 5 keer scoorde. Hij speelde op twee WK's (2014 en 2018) en een EK (2016). In 2019 stopte hij als international.

Dembélé startte zijn clubcarrière bij Germinal Beerschot. Via Willem II ging hij naar AZ, waar hij de landstitel en de Johan Cruijff Schaal won én een transfer naar Premier League-club Fulham versierde. Daar maakte hij eveneens indruk. Tottenham Hotspur plukte de middenvelder in 2012 bij de stadsgenoot weg voor negentien miljoen euro. Na zeven jaar trok hij naar Guangzhou City, wat dus zijn laatste club is gebleken.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
10
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
56
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties