Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moutinho schiet Portugal naar zege en EK; Denemarken moet vrezen

Laatste update:

Portugal - Denemarken 1-0
De voorhoede van Portugal werd in Braga gevormd door Bernardo Silva, Nani en Cristiano Ronaldo en Santos stelde als controlerende middenvelder voormalig Roda JC'er Danilo op. In de beginfase was Martin Braithwaite de beste man op het veld: hij bereikte bijna Nicklas Bendtner en toen hij de spits wel vond, mikte de contractspeler van VfL Wolfsburg over. Portugal kwam na het eerste kwart beter in de wedstrijd en zette bij vlagen goed druk, maar Kasper Schmeichel hield zijn doel schoon en had geluk toen Nani op slag van rust na een voorzet van João Moutinho tegen de dwarsligger kopte. In de blessuretijd smeekte Denemarken bij Mark Clattenburg nog om een strafschop nadat Cédric Soares de bal met zijn hand zou hebben geraakt, maar de scheidsrechter liet doorspelen.

In de tweede helft kwam Portugal opnieuw goed weg toen Bendtner de bal tegen de paal van Rui Patrício schoot. Bij A Selecção kwam Ronaldo amper in het stuk voor, maar het was uiteindelijk Moutinho die het verschil maakte. Hij pikte halverwege de tweede helft een afvallende bal op, kapte een tegenstander uit en vond met zijn linker de korte hoek: 1-0. Bernardo Silva had het duel later op slot kunnen gooien na een mooie demarrage, maar mikte naast. Denemarken slaagde er niet meer in om gelijk te maken en moet nu hopen dat Albanië in de laatste speelronde van de EK-kwalificatiereeks zondag verliest bij Armenië. De nummer drie van de poule gaat wel naar de play-offs.

Albanië - Servië 0-2
De eerdere ontmoeting tussen Albanië en Servië werd vanwege het beruchte drone-incident gestaakt en woensdagavond werd de spelersbus van de Serviërs bekogeld. In de eerste helft ging het in de Elbasan Arena redelijk gelijk op, al leunde het thuisland meer op de verdediging. De beste kans was voor Branislav Ivanovic, die na een hoekschop over mikte. Een Servische treffer op slag van rust werd vanwege een overtreding van Dusan Tadic op de doelman afgekeurd. In de tweede helft liet Servië niet heel veel zien: Luka Milivojevic schoot over en Aleksandar Kolarov mikte uit een vrije trap net naast. Vladimir Stojkovic zorgde er aan de overzijde met een redding voor dat het bij een brilstand bleef, maar in de blessuretijd werd er dan toch nog gescoord. Kolarov maakte er op fraaie wijze 0-1 van en Adem Ljajic tekende ook nog voor de 0-2.

-
Wie gaat naar het EK?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
7
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
17
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties