Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven

Laatste update:

Dat Carragher het leuk had in Duitsland, was al gauw te bemerken. De voormalig Liverpool-verdediger stuurde nog tijdens het duel beelden van zichzelf op die Gelbe Wand, de fanatieke tribune in het Dortmund-stadion. Carragher was luidkeels aan het zingen, zijn bierbeker heffend richting de camera. Daar werd met hilariteit op gereageerd in de CBS-studio.

"Ik denk dat hij iets te veel Heinekens heeft gehad", verwees analist Micah Richards naar het partnership met het biermerk. Maar op dat moment moesten de interviews nog plaatsvinden. Carragher werd namelijk met voormalig doelman Peter Schmeichel de mixed zone in gestuurd om onder meer Sancho te interviewen.

De Manchester United-huurling speelde een uitstekende wedstrijd, en dat kreeg hij te weten ook. "Ik vond dat je goed speelde, maar Thierry Henry, Alessandro Del Piero en Micah Richards zitten in de studio, en zij waren lyrisch over je optreden", bralde Carragher tegen Sancho.

Daarvoor had Carragher al kenbaar gemaakt 'om half 2 alleen een cheeseburger te hebben gegeten' en 'ongeveer acht pinten bier (± een halve liter) te hebben gedronken. Voor soortgelijke activiteiten werd ook Sancho uitgenodigd.

"Als je de finale haalt, drinken we een paar pintjes", stelde Carragher, wat met gelach werd ontvangen door Schmeichel en Sancho. Helaas voor Carragher antwoordde de Dortmund-aanvaller dat hij niet dronk.

Misschien een cola (zero) dan voor Sancho, mocht BVB de Champions League-eindstrijd halen. Door de 1-0 zege woensdag kennen de Duitsers daarvoor een prima uitgangspositie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
0
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - NAC Breda
0
Vitesse lijkt definitief verlost van Russische inmenging: 'Dat is zeer positief!
54
VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties