Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moyes doet woede-uitbarsting richting ballenjongen af met misplaatste grap

Laatste update:

Twaalf minuten voor tijd leek Moyes bij een achterstand in het Deutsche Bank Park kortsluiting te krijgen. Hij schopte een aangegooide bal kiezelhard terug naar een ballenjongen, die zichtbaar schrok. De Schot kreeg direct een rode kaart gepresenteerd van de arbiter. "Ik moet me verontschuldigen voor het schoppen van de bal richting de ballenjongen. Maar hij gooide de bal wel heel zacht naar me, hij lag perfect voor een volley", waarna Moyes een korte stilte liet vallen. "Mijn excuses."

"Ik ben teleurgesteld, omdat dit een kans was. We hebben tegen betere teams dan Frankfurt gespeeld", vervolgde de 59-jarige Moyes. "Als we eerlijk naar onszelf zijn hebben we waarschijnlijk verloren door het snelle tegendoelpunt in de heenwedstrijd. Vanaf dat moment zijn we Frankfurt aan het achtervolgen." Moyes was niet de enige die een rode kaart kreeg gepresenteerd in de halve finale: Aaron Cresswell werd na negentien minuten van het veld gestuurd nadat hij de doorgebroken Jens Petter Hauge neerhaalde. "Het viel niet onze kant op vanavond, maar ik ben trots op mijn spelers. Hoe ze zich staande hielden met tien man was geweldig", prees Moyes zijn team.

Ook bij Rice overheersde de teleurstelling. "We zijn er kapot van", jammerde de captain van West Ham. "We zijn zo ver gekomen als groep, maar ik ben heel trots hoe we ons staande hebben gehouden met tien man. We hebben ontzettend veel kracht getoond door te blijven strijden. We zochten de aanval, ook met een man minder, dat zegt alles over deze club. We strijden tot het niet meer kan, dat maakt me heel trots." De middenvelder beschuldigde de scheidsrechter van partijdigheid. "De rode kaart was wel terecht lijkt me, maar verder waren de beslissingen van de leidsman slecht. Het leek alsof hij elke keer in het voordeel van Frankfurt floot. Als iemand nu eenmaal zo tegen je is, is het vechten tegen de bierkaai."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
0
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
7
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
30
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties