Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moyes schakelt snel na zware blessure en haalt oude bekende in huis

Laatste update:

Anichebe was de voorbije maanden transfervrij, nadat zijn vorige club West Bromwich Albion na drie seizoenen niet met hem doorging. Voor die tijd kwam hij acht seizoenen uit voor Everton, waar Moyes alle jaren met hem samenwerkte. De twee kennen elkaar nog goed vanuit die periode en dat contact leidde tot Anichebes contract in het Stadium of Light.

Een goed moyenne kan de 28-jarige Nigeriaan overigens niet overleggen. Hij maakte in 131 competitieduels voor Everton in totaal 17 doelpunten en bij West Brom was het in drie seizoenen tijd ook maar zeven keer raak. Moyes hoopt echter dat Anichebe er zal staan wanneer hij hem nodig heeft: de nieuwkomer zal moeten concurreren met Jermain Defoe. Fabio Borini staat door een zware blessure voorlopig aan de kant.

De Italiaan blesseerde zich aan zijn lies toen hij tegen Southampton een vrije trap nam en staat zeker drie maanden buitenspel. Met Anichebe erbij heeft Moyes weer voldoende aanvallende opties en bovendien is zijn contract kortlopend. Eigenlijk wilde de Schotse trainer Steven Naismith erbij halen op de laatste transferdag, maar dat lukte niet.

DEAL! Victor Anichebe was transfervrij, maar heeft nu voor de rest van het seizoen getekend bij Sunderland! Hij wordt zo weer herenigd met David Moyes, die ook al acht jaar zijn coach was bij Everton. #oudebekenden #onskentons #nieuwekans #safc #anichebe

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Voegt Victor Anichebe iets toe bij Sunderland, denk je?

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
18
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
18
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties