Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moyes wil 'kind van de club' graag terughalen van Real Madrid

Laatste update:

Vorig seizoen begon Illarramendi nog vijftien keer in de basis in de competitie, tegenover zeven basisplaatsen in het huidige seizoen. Hoewel Sami Khedira straks weggaat, zijn de perspectieven voor de Spanjaard nog steeds niet zo goed. Real Madrid wordt gelinkt aan Paul Pogba en andere middenvelders en misschien kiest Illarramendi eieren voor zijn geld. Buiten Madrid wordt afgewacht hoe de situatie zich ontwikkelt.

Vrijdag berichtten de Spaanse media nog dat Real inmiddels een eerste bod vanuit Engeland zou hebben ontvangen, van Liverpool. Arsenal wordt ook al langere tijd genoemd als kandidaat-club, maar er is nog een andere optie. De deur bij Real Sociedad staat namelijk ook altijd open voor Illarramendi. Trainer David Moyes, die in november arriveerde bij los Txuri-Urdin, kreeg zaterdag de vraag voorgelegd wat hij van de situatie van Illarramendi vindt.

"Wij willen altijd goede voetballers hebben bij deze club en Illarramendi is er daar één van", antwoordde de Schot. "Wij willen hier graag meer concurrentie op de verschillende posities, want we willen hoger eindigen op de ranglijst." Zaterdag komt Real Sociedad in actie tegen Villarreal, dat zes plaatsen hoger staat in de Primera División. Het is ook de verjaardag van trainer Moyes en dus kan er misschien een dubbel feestje gevierd worden. "Als La Real mij drie punten als cadeau geeft, zou ik blij zijn!", zegt Moyes hoopvol.

La Liga
Real Sociedad
0 - 0
Villarreal
Denk je dat Real Sociedad de terugkeer van Asier Illarramendi ooit zou kunnen betalen?

Meer nieuws

Ajax Vrouwen winnen voor 6de keer TOTO KNVB Beker na zege op Fortuna Sittard
0
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
8
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
17
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties