Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moyes woest na uitspraken Lens: 'Schandalig respectloos als het zo is'

Laatste update:

"Ik vind het schandalig respectloos richting de club, waar hij onder contract staat", foetert Moyes in een reactie bij de BBC. "Het is niet goed te praten dat iemand van de club zoiets zegt. Het is een schande om dat te roepen over je club. Veel teamgenoten met wie hij heeft gespeeld, knokken iedere week met een kleine ploeg om ons in de Premier League te houden."

Of Lens ooit nog kan terugkeren bij Sunderland, weet de Schot niet. "Toen hij vertrok, dachten mensen: waarom laat je hem weggaan? Ik weet niet of iemand hem nu terug zou willen zien. Als de citaten echt zijn, zou het heel moeilijk worden om terug te keren. Wij hebben dertien miljoen pond voor hem betaald en ik kende zijn reputatie als speler. Ik dacht: we kunnen wel wat spelers en kwaliteit gebruiken."

"Maar ik zag vervolgens dingen waar ik over twijfelde", verklaart Moyes zijn beslissing om Lens op huurbasis te laten vertrekken. "Uiteindelijk zijn dit de keuzes die een manager moet maken. Soms word je bekritiseerd. Ik dacht dat we het zonder hem af konden. Ik heb maar een paar weken met hem doorgebracht, dus ik ging vooral af op wat ik van anderen hoorde. Ik kreeg advies van Paul Bracewell, Robbie Stockdale en Sam Allardyce. Ik wilde hem een kans geven, maar ik zag er niet genoeg in."

De vermeende uitspraken van Jeremain Lens zijn 'schandalig respectloos'

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties