Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Muamba voetbalde kort na hartstilstand alweer: 'Ik kon het niet laten'

Laatste update:

De 24-jarige Engelsman heeft een tijdje geleden alweer een balletje getrapt, zo geeft hij nu toe. "Ik was in mei op vakantie in Dubai en zat in een hotel waar behoorlijk wat voetballers zaten", zei Muamba. "De gasten van het hotel spelen daar wel eens wedstrijdjes tegen de werknemers van het hotel en toen ik zag dat andere voetballers ook meededen, zei ik tegen mijn vrienden en mijn verloofde Shauna: 'Het spijt me, maar ik ga ook even voetballen'. Ik kon het niet laten."

Zijn verloofde was daar eigenlijk niet zo blij mee: "Ze was bang, maar ik ging gewoon in het spel mee en heb twintig tot 25 minuten kunnen spelen. Het voelde normaal, alsof we aan het trainen waren, en ik vond het heerlijk. Ik heb ervan genoten, maar ik hoop dat ik op een dag weer op een voetbalveld kan staan, met tien andere spelers in mijn team."

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
26
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
37
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
17
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties