Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mulder: 'Als je belangrijk bent en punten pakt komen andere clubs vanzelf'

Laatste update:

"Ik heb hier voor twee jaar getekend en in die twee jaar wil ik belangrijk zijn voor Heerenveen", vertelt Mulder. "Natuurlijk is Heerenveen niet mijn eindstation, maar het is niet zo dat ik naar de top móet. Ik wil hier mooie dingen laten zien en ik moet mijn niveau halen. Als je hier belangrijk bent en punten pakt voor je team, komen andere clubs vanzelf wel."

Mulder wijst op het feit dat hij 26 jaar oud is, voor een keeper relatief jong. Over zijn prestaties dit seizoen is hij 'wel tevreden'. "Ik denk dat ik belangrijk ben geweest voor het team. Natuurlijk weet ik dat het nog beter kan en dat ik nog niet op mijn top ben, maar daar werken we aan."

Is Erwin Mulder goed genoeg voor de Nederlandse top?

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
9
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
30
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
6
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
107
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties