Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mulder blikt na overstap terug: 'Iedereen was op de hoogte, behalve ik'

Laatste update:

"Ik ben blij dat ik de kans krijg om in de Eredivisie te laten zien dat ik het niveau aankan en een goede keeper ben", zegt Mulder op de clubwebsite van sc Heerenveen. Bij die club vertrok zowel Kristoffer Nordfeldt als Viktor Noring en dus ligt de kans er voor Mulder om zich te manifesteren. Daar is hij helemaal klaar voor, zegt hij zelfverzekerd. "Ik heb drie jaar bij een Nederlandse topclub onder de lat gestaan. Ik moest omgaan met de druk van de Kuip en heb Europese ervaring in de Champions League opgedaan."

"Ik ben pas 26, maar heb veel ervaring, dat neem ik wel mee naar Friesland", aldus de keeper. Hij zal goede herinneringen blijven bewaren aan Feyenoord, waar hij vele jaren speelde. Hij vindt nog steeds dat de club het mooiste stadion en de beste supporters van Nederland heeft, maar wat er vorig jaar zomer gebeurde was wel een knauw. De komst van Vermeer naar De Kuip verliep immers niet chique. "Iedereen was op de hoogte, behalve ik", weet Mulder nog. Toch bleef hij steeds strijdbaar. "Ik heb de kop niet laten hangen."

Denk je dat Erwin Mulder bij sc Heerenveen uitgroeit tot een gewaardeerd keeper?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
9
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
42
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties