Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mulder: 'Had Ajax die niet kunnen halen dan? Hij lijkt me beter dan Rulli'

Laatste update:

"Dat zou helemaal geweldig zijn", concludeert Mulder als presentator Bas van Veenendaal de naam van Livakovic ter sprake brengt. "Had Ajax die niet kunnen halen dan? Want die lijkt me beter dan Rulli." Van Veenendaal wil vervolgens weten hoe de voormalig aanvaller denkt over het tussentijds aantrekken van de dertigjarige keeper. Mulder verwacht dat Ajax er zeker op vooruit gaat met de komst van de ervaren Rulli en hij legt uit waarom dat volgens hem zo is.

"Bas, ik ben van de spitsen, niet van de keepers", antwoordt Mulder met een kwinkslag. Om vervolgens aan een serieuze analyse te beginnen. "Maar bij Ajax is het wel belangrijk dat je een beetje kan voetballen. Niet alleen ballen tegenhouden, al is dat wel het belangrijkste. Rulli doet als een soort derde verdediger mee in de opbouw en blijft altijd rustig. Waar het echt om gaat bij keepers is ballen tegenhouden. En dat is wel goed verzorgd bij hem. Het is een beetje een onorthodoxe keeper en op de lijn is hij goed. En met het uitkomen vind ik hem ook wel goed", geeft Mulder als compliment mee aan Rulli.

Mulder wijst daarnaast op de goede statistieken die Rulli kan overleggen uit zijn periode van bijna drie jaar bij Villarreal. "34 clean sheets heeft hij op tachtig wedstrijden. Dat heeft natuurlijk ook met het elftal te maken." Villarreal incasseerde in de eerste vijftien duels in LaLiga van dit seizoen slechts zes doelpunten. Rulli is normaal gesproken eerste keus bij Ajax, zo liet Alfred Schreuder vrijdag doorschemeren. Remko Pasveer staat normaal gesproken zondag nog wel onder de lat tegen NEC.

Youri Mulder looft de voetballende kwaliteiten van de nieuwe Ajax-doelman.

Had Ajax beter voor Dominik Livakovic kunnen gaan?

Meer nieuws

De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
10
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
4
Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
3
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties