Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mulder kritisch op uitblinker tegen Feyenoord: 'Dat zijn toch rare dingen?'

Laatste update:

Van Halst is lovend over de manier waarop Riechedly Bazoer speelde tegen Feyenoord. "Maar van wie ik ook heb genoten is Tannane, hoewel hij soms ook irritant is", aldus de analist. "Hij is creatief en kan een man voorbij. We hadden er het laatst nog over dat je tegenwoordig weinig middenvelders ziet die een man kunnen uitspelen, maar hij heeft dat wel. Hij is een echte straatvoetballer."

"Maar hij had ook toch weer een raar moment, daar aan de zijlijn. Dat zijn toch rare dingen?", vult Mulder aan. Hij doelt op een moment in de 31ste minuut waarbij Tannane snel wilde ingooien. Bart Nieuwkoop ging toen voor hem staan om hem het zicht te beletten. Tannane wierp de bal zacht tegen de Feyenoord-verdediger aan en werd bestraft met een gele kaart. Mulder benadrukt verder dat het goed is dat Tannane een tegenstander kan passeren. "Maar op een gegeven moment meot je hem ook een keer afspelen. Maar dan wil hij er nóg één uitspelen, en nóg één, met trucjes en vervolgens balverlies."

"Ik denk dat iedere ploeg in de Eredivisie er een moord voor doet om hem in de ploeg te hebben", reageert Van Halst. Khalid Boulahrouz ziet Tannane ook graag spelen: "Het zijn toch wel spelers die langzaam uitsterven, de creatieve middenvelders, maar vooral een nummer tien die het spel kan maken. Hij moet daar de balans in gaan zoeken." Volgens Marco van Basten mist Tannane 'discipline'. "Voetballen hoef je hem niet te leren. Hij weet exact hoe hij moet spelen. Soms overdrijft hij wel. Maar met bal is hij altijd verrassend."

Eerder dit seizoen ontsnapte Tannane aan een langere schorsing nadat hij tegen ADO Den Haag van het veld werd gestuurd door scheidsrechter Richard Mertens. Na zijn tweede gele kaart ging de Vitesse-speler volledig door het lint tegen de arbiter, die hij herhaaldelijk een 'mafkees' en 'fucking clown' noemde. Uiteindelijk besloot de aanklager betaald voetbal van de KNVB om geen vooronderzoek in te stellen. Tannane bood later zijn excuses aan voor zijn uitbarsting.

-

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
1
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
22
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
18
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties