Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mulder, laat een snor staan!

Laatste update:

Helaas was ik te jong om in levende lijve deze unieke persoonlijkheid te mogen aanschouwen, maar de beelden van toen hebben mij in het hart geraakt. De ultieme anti-held. Matje in zijn nek, alsof hij rechtstreeks uit de caravan kwam lopen, peuk in z'n mond, een blikje bier in zijn hand en z'n andere hand in z'n trainingsbroek om effe lekker te krabben. De échte fans hadden het waarschijnlijk meteen al door: deze man gaat zich onsterfelijk maken. Het is de enige manier om jezelf staande te houden in De Kuip. Je moet jezelf verkopen, een krachtige uitstraling hebben. Dit heet in de wereld van de marketing een Unique Selling Point.

Een unique selling point (USP) is datgene wat jou onderscheidt van anderen. Jószef zag eruit alsof hij op het woonwagenkamp woonde, maar liet zijn voeten spreken. De man bulkte van het zelfvertrouwen. Iedereen die hem de penalty, die hij meteen na een wissel (hij had het veld nog niet betreden) nam, heeft zien nemen kan dit beamen. Kiprich overbrugde een afstand van ongeveer zestig meter en de hele wereld kon weinig anders dan medelijden hebben met de keeper. Díe bal ging hij niet missen. Zijn onhandige postuur en zijn opmerkelijke snelheid maakten zijn USP compleet. Rotterdam Zuid was verkocht.

Een andere speler met een duidelijke USP was Ed de Goeij. Oeh-Ah Ed de Goeij had met zijn kenmerkende snor en z'n arbeiderskop zo een plek in de harten van de Stadionclub veroverd. Onvergetelijk is het programma waarin De Goeij zijn platencollectie liet zien. Tegenover Jan Rot legde Ed, getooid in een Feyenoord joggingpak, uit naar welke muziek hij en zijn vriendin vaak naar luisterden. Een van zijn favoriete nummers was bijvoorbeeld Wild Thing van The Troggs. Je ziet hem zo in de badkamer, met een schrobber in zijn handen, meeblèren wanneer de zanger 'Wild thing, I think I love you' ten gehore brengt.

In de huidige selectie is er helaas één speler die geen USP bezit. Keeper Erwin Mulder mist een hoop uitstraling in de goal. Hij heeft niet voor niets de meest anonieme kop van de eredivisie. Beetje gel in z'n haar, paar overgebleven pukkels en afgezakte schouders. Er staat geen echte man in de goal, eerder een onzeker jongetje die bezwijkt onder de druk van het Legioen. In tegenstelling to De Goeij en Kiprich zie je hem zo over het hoofd.

Ik heb dan ook maar één advies voor Mulder. Laat een snor staan! Bedek je nek met een matje. Laat voor twintig duizend euro aan gouden tanden in je mond pompen en verkondig aan iedereen dat je favoriete artiest zanger Rinus is. Zorg in ieder geval dat niemand meer om je heen kan. Jij bent Erwin Mulder en jij gaat dat doel verdedigen, ons doel! Laat zien dat je het waard bent om de clubkleuren te verdedigen, want je hebt genoeg talent. Ik weet dat je een moeilijke tijd doorgaat, maar het Legioen zal altijd achter je staan. En wellicht zullen de kerkklokken over tien jaar een andere naam uitspreken dan ze nu doen. Mulder-Mulder Mulder-Mulder...

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
273
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties