Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mulder stopt strafschop van Willem II en redt punt voor De Haan

Laatste update:

De Haan wijzigde het elftal op vijf plaatsen, maar daarmee lukte het dus niet om te winnen. In de openingsfase trachtte de thuisploeg het spel direct naar zich toe te trekken en de eerste echte mogelijkheid was voor Richairo Zivkovic, die er niet in slaagde om Erwin Mulder te omspelen. Heerenveen had in de eerste helft echter ook zijn momenten en na een klein kwartier had het 0-1 moeten worden, maar Luciano Slagveer tikte de bal na een overstapje van Henk Veerman te ver voor zich uit waardoor de kans verloren ging.

Heerenveen groeide in het duel, maar toen sloeg de gastheer plots toe. Na een kwart wedstrijd volleerde Zivkovic de bal na een mooie pass van Funso Ojo in de verre hoek en daarmee tekende hij voor de 1-0 in Tilburg. Enkele minuten voor rust was de huurling van Ajax dicht bij een tweede treffer, maar dit keer schoot hij recht op Mulder. Heerenveen herpakte zich na rust, voerde de druk op en maakte na vijftig minuten gelijk. Veerman schoot van dichtbij binnen na een lage voorzet van Sam Larsson: 1-1.

Willem II speelde schuchter en stroef, maar kreeg in het eerste kwartier toch twee goede kansen. Erik Falkenburg volleerde naast en een vrije trap van Stijn Wuytens ging rakelings voorlangs. Naarmate het duel vorderde werd Willem II beter en ruim een kwartier voor tijd werd het 2-1: Lucas Andersen had de bal plots voor de voeten liggen in de zestien, kapte een tegenstander uit en schoof binnen. Andersen maakte daarmee zijn eerste Eredivisiegoal sinds 11 april. Heerenveen gaf echter niet op en dwong door een intikker van Slagveer toch nog de 2-2 af.

De assist kwam van Stefano Marzo en de fraaie voorassist was van Larsson. Na 83 minuten was Heerenveen nog dicht bij de 2-3, maar Konstantinos Lamprou stopte een halve omhaal van Veerman met één hand. Het duel leek dan ook in een gelijkspel te eindigen, maar zes minuten voor tijd wees scheidsrechter Jeroen Manschot naar de stip na een overtreding van Caner Cavlan. De Haan zag de bui al hangen, maar doelman Erwin Mulder keerde de inzet van Wuytens en redde daarmee een punt voor zijn werkgever uit Friesland. Willem II heeft nu zeven punten en Heerenveen acht.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
7
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties