Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mundo Deportivo herhaalt interesse van Barcelona in 'goedkope optie' bij Ajax

Laatste update:

De Spaanse sportkrant linkte Martínez eerder al aan Barcelona, toen hij in een rijtje werd gezet met Marcos Senesi (Feyenoord), Aïssa Mandi (Real Betis), Jorge Cuenca (door Villarreal verhuurd aan Almería) en Alessio Romagnoli (AC Milan). Deze vijf verdedigers werden als relatief 'goedkoop' bestempeld en Mundo Deportivo schrijft dat Martínez nog altijd nadrukkelijk in de gaten wordt gehouden door Barcelona.

Barcelona zou het liefst Torres binnenhalen, maar men acht de 24-jarige centrumverdediger onhaalbaar. De zevenvoudig Spaans international heeft bij Villarreal nog een contract tot medio 2024 en de Europa League-finalist zou voor de zelfopgeleide verdediger een veelvoud vragen van die 25 miljoen euro die Martínez moet kosten. Om die reden heeft Barcelona de aandacht verlegd naar de 23-jarige verdediger van Ajax.

Mundo Deportivo haalt bovendien aan dat de verstandhouding tussen Ajax en Barcelona uitstekend is. Het contract van de Argentijn in Amsterdam loopt voorlopig nog door tot medio 2023, terwijl Ajax een optie heeft om een jaar langer door te gaan met Martínez. Ajax nam Martínez in de zomer van 2019 voor zeven miljoen euro over van Defensa y Justicia. Sindsdien speelde de enkelvoudig international van Argentinië 83 officiële wedstrijden voor Ajax.

Samuel Umtiti
Tegelijkertijd is Samuel Umtiti volgens Mundo Deportivo niet van plan om Barcelona te verlaten. De 27-jarige centrumverdediger wordt de afgelopen tijd nadrukkelijk gelinkt aan een zomers vertrek bij de Catalanen, maar hij heeft de intentie om te blijven. Umtiti speelde mede door blessureleed dit seizoen slechts zestien officiële wedstrijden en ligt nog vast tot medio 2023. Met de transfervrije Eric García gaat Barcelona overigens spoedig een nieuwe (rechtsbenige) centrumverdediger verwelkomen.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties