Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mundo Deportivo komt met verrassend bericht over Onana en Barcelona

Laatste update:

Het nieuws van Mundo Deportivo vormt een flinke tegenstelling met de berichtgeving van De Telegraaf en Marca. De Telegraaf wist maandagavond te melden dat Barcelona zich officieel bij Ajax gemeld had voor Onana. De Catalanen zouden bereid zijn om Neto, Riqui Puig én Alex Collado of Carles Aleña de omgekeerde weg te laten bewandelen. Marca voegde daar woensdagochtend aan toe dat er onzekerheid bestaat over het aanblijven van Marc-André Ter Stegen en dat Barcelona zich om die reden wenst te versterken met Onana.

ALL THE SAVES - Andre Onana in 2019 | Unbelievable Saves

Mundo Deportivo beaamt dat Barcelona er nog niet in is geslaagd om met Ter Stegen een overeenstemming te bereiken over het verlengen van diens tot 2022 lopende contract. Tegelijkertijd zijn de Catalanen bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor reservedoelman Neto, die afgelopen zomer van plek wisselde met Jasper Cillessen bij Valencia. Indien Neto een transfer maakt, hoeft dat niet tot paniek te leiden bij Barcelona, aangezien Iñaki Peña klaar wordt geacht om de plaats van tweede doelman over te nemen.

Eerder werd vanuit Spanje nog gemeld dat Peña, momenteel de doelman van Barcelona B, volgend seizoen verhuurd moest worden. Het vertrouwen in de 21-jarige sluitpost zou echter dusdanig hoog zijn dat hij beschouwd wordt als de ideale opvolger van Ter Stegen. Het zou al met al betekenen dat de komst van Onana niet aan de orde is. De vraagprijs van Ajax werd eerder al als een obstakel beschouwd, daar de Amsterdammers veertig miljoen euro wensen te ontvangen. Volgens Sport denkt Barcelona 20 tot 25 miljoen te verdienen met de eventuele verkoop van Neto en indien er een vervanger moet worden gehaald, zal dit in dezelfde prijsklasse zijn.

Borussia Dortmund, Chelsea en Paris Saint-Germain worden tevens genoemd als belangstellenden voor Onana, al weet men in Spanje zeker dat geen van deze clubs veertig miljoen op tafel gaat leggen. De Telegraaf noemde dertig miljoen als een 'realistisch bedrag'. Onana maakte dinsdagavond in een interview met het Algemeen Dagblad in ieder geval zijn wensen duidelijk. "Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel blij met Ajax en ben de club heel dankbaar. Het waren vijf geweldige jaren hier. Maar nu is mijn tijd gekomen om een stap te maken. Die afspraak hebben we vorig jaar gemaakt. Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar mijn ambities en de afspraken zijn duidelijk."

Zie jij André Onana in de toekomst terugkeren bij Barcelona?

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
19
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties