Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mundo Deportivo: naam van Mazraoui valt tijdens gesprek in beroemd hotel

Laatste update:

Mazraoui laat zijn belangen sinds enkele maanden behartigen door Raiola. De rechtsback beschikt over een aflopend contract bij Ajax. Vorige maand liet hij aan Andy van der Meijde in het programma Bij Andy in de Auto weten dat de onderhandelingen 'vol aan de gang' zijn. "Jij bent ook niet dom. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt", voegde hij daaraan toe. Mazraoui zei open te staan voor een transfer. "Dat heb ik ook gezegd tegen Marc (Overmars, red.). Ik ben daar heel eerlijk in." Sindsdien werd Mazraoui in verband gebracht met clubs als Napoli, Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Leeds United en Manchester City.

'Barcelona maakt met nieuwe deal in één klap transferbudget voor januari vrij'

Barcelona hoopt inkomsten te vergaren om in de zomer slagvaardig te zijn op de transfermarkt.Lees artikel

Barcelona is door de financiële problemen gedwongen om zijn heil te zoeken in goedkope versterkingen. Hoewel de club met Dani Alves onlangs een nieuwe rechtsback aantrok, is de 38-jarige Braziliaan geen oplossing voor de lange termijn. Mazraoui zou dat gezien zijn leeftijd wel kunnen worden. Ook César Azpilicueta is bij Barcelona in beeld om de rechtsbackpositie te versterken, zo schreef het Spaanstalige ESPN eerder. De 32-jarige Spanjaard beschikt bij Chelsea ook over een aflopend contract.

In Spanje wordt na het onderhoud in Turijn vooral ingezoomd op Haaland. De voorpagina van Mundo Deportivo luidt 'Cumbre Haaland', ofwel: ontmoeting over Haaland. De komst van de spits van Borussia Dortmund wordt omschreven als 'de grote droom' in het Camp Nou. Vorige week zei Raiola dat er vier clubs zijn die de spits kunnen inlijven. "Bayern München, Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City; dat zijn de grote clubs waar hij naartoe kan gaan", gaf de zaakwaarnemer aan. In een bericht op Twitter maakte Raiola vervolgens duidelijk dat hij die clubs noemde als 'voorbeelden om te zeggen dat hij, wanneer hij vertrekt bij Borussia Dortmund, naar een van de vijftien topclubs van Europa zal gaan'.

Bekend is dat Raiola een goede relatie onderhoudt met Laporta. Volgens journalist Gerard Romero heeft Barcelona in het gesprek van maandag aan Raiola gevraagd of de zaakwaarnemer genoegen kan nemen met een lagere commissie bij een overstap van Haaland. De club verzekerde de Nederlandse Italiaan dat Haaland een 'leidend figuur' kan worden oner de nieuwe trainer Xavi. Verder wees Barcelona op de inkomsten die gegenereerd zullen worden uit de naderende deal met CVC Capital Partners. Met de nieuwe inkomsten kan de financieel geplaagde club een serieuze gooi doen naar de komst van Haaland, zo hoopt men.

Meer nieuws

Ajax-target Farioli vergeleken met Nederlandse trainer: 'Dat heb ik met hem ook'
2
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26
Furieuze Postecoglou spreekt tegen media én Tottenham-fan grote ergernis uit
13
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
6
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties