Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mundo Deportivo pakt uit met 'top secret' over Memphis Depay

Laatste update:

Het aantrekken van Depay door Barcelona eerder deze zomer was allerminst een verrassing, daar hij een jaar geleden al bij de Catalanen in beeld was. De niet gebruikelijke contractduur van slechts twee seizoenen zorgde echter wel voor verbazing: tot 30 juni 2023. De media in Spanje gingen ervan uit dat Barcelona een eenzijdige optie had om de contractuele samenwerking met de Nederlander met een seizoen te verlengen, maar dat is volgens Mundo Deportivo niet zo.

Het is onduidelijk of Barcelona uiteindelijk zelf ervoor koos om deze optie niet toe te voegen, bijvoorbeeld omdat Depay bij een dergelijke constructie een hoger salaris wilde. Of wellicht wilde de ex-speler van PSV, Manchester United en Olympique Lyon vanuit zijn sterke onderhandelingspositie bewust maar voor twee seizoenen tekenen. Het betekent dat Barcelona volgend jaar al met Depay om de tafel zal moeten zitten, indien men wil voorkomen dat hij in de zomer van 2023 transfervrij vertrekt.

De teller van Depay bij Barcelona staat na zes officiële duels op twee treffers: een gelijkmaker tegen Athletic Club (1-1) en de winnende treffer tegen Getafe (2-1). In de voorbije drie duels kwam hij niet tot scoren, terwijl Barcelona in deze reeks ook maar een doelpunt maakte. Dat is ook het manco van de Catalanen dit seizoen: slechts vijf verschillende doelpuntenmakers en slechts acht doelpunten in zes wedstrijden. De helft ervan viel in de seizoensouverture tegen Real Sociedad (4-2).

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties