Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Munsterman erkent: 'Uiteraard proberen we een vervanger te halen'

Laatste update:

FC Twente had Promes ook aan zijn contract tot medio 2017 kunnen houden. "Maar als het een transfer betreft die zowel goed is voor de speler als de club kun je en moet je deze niet tegen willen houden", benadrukt Munsterman maandag via de officiële kanalen van FC Twente. De club uit Enschede houdt zelf ongeveer 12,5 miljoen euro over aan het verkoop van het duo, verspreid over drie termijnen. Dat komt door betalingen aan de spelers, hun zaakwaarnemers en Doyen Sports Group. Daarnaast moet ook een solidariteitsbijdrage worden afgedragen.

FC Twente versterkte zich tot dusver met Torgeir Børven, Kasper Kusk en Kamohelo Mokotjo. Laatstgenoemde is mogelijk niet de laatste versterking. "Natuurlijk zijn we altijd in nauw overleg met Alfred Schreuder aan het kijken of binnen onze mogelijkheden verdere versterking wenselijk is voor de eerste selectie", stelt de hoogste sportbestuurder. "Daarbij laten we ons zeker niet opjagen, maar voor Promes proberen we uiteraard een vervanger te halen."

De versteviging van onze financiële positie heeft ook grote aandacht binnen FC Twente. De indeling in categorie 1 bij de KNVB heeft formeel invloed op ingaande transfers. Iedere transfer moet namelijk aan de licentiecommissie van de KNVB worden voorgelegd. "Wij hebben een uitstekend contact met de KNVB over de voortgang van ons Plan van Aanpak en elke transfer. De goedkeuringen voor de transfers van Kusk en Mokotjo lagen er heel snel."

Eindigt FC Twente dit seizoen in de top vier?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties