Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en Real Madrid geïnteresseerd in Spaans jeugdinternational Carlos Espí'

Laatste update:

Bij Levante, waar hij zich toont als een ware goaltjesdief in de jeugdopleiding, ligt Espí tot medio 2027 vast. Las Granotas hebben zelfs nog de optie om die verbintenis met twee seizoenen te verlengen. Toch hoopt Real Madrid op korte termijn toe te slaan en Espí naar de Spaanse hoofdstad te halen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door CaRløs EsPi´ (@cespi10)

De clubleiding van Real Madrid zou al bij Levante hebben aangeklopt om te informeren naar Espí. Van een formeel bod is volgens Jorquera nog geen sprake. Ook is vooralsnog onbekend wat de nummer elf van LaLiga2 vraagt voor zijn diensten. Jorquera zegt binnenkort meer nieuws te hebben over Espí.

Vanuit het buitenland zouden Ajax en Sporting Portugal de situatie van Espí monitoren. De 1,94 m lange spits debuteerde op 18 februari in de hoofdmacht van Levante tijdens het uitduel met Racing Ferrol (0-0). Espí kwam zeven minuten voor het laatste fluitsignaal binnen de lijnen, maar wist de ban niet te breken.

Vervolgens zat Espí nog een aantal keer op de bank, maar tot dusver moet hij het vooral hebben van trainingen met het eerste elftal. Zijn wedstrijden speelt hij voornamelijk in Levante Onder 19, waarbij hij vaak trefzeker is.

Daarmee speelde hij zich ook in de kijker bij José Lana, de bondscoach van Spanje Onder 19. In februari speelde Espí zijn eerste twee interlands namens dat beloftenelftal. De Spanjaard was direct tweemaal trefzeker tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen. Bij Spanje Onder 19 speelt Espí onder meer samen met toptalenten als Héctor Fort (FC Barcelona), Marc Guiu (FC Barcelona) en Assane Diao (Real Betis).

In het verleden had Ajax diverse Spanjaarden onder contract staan. Tot grote successen leidde dat echter nog niet. Onder meer Juanfran, Roger García, Gabri, Ismael Urzaiz, Albert Luque, Oleguer, Isaac Cuenca en Bojan Krkic droegen het shirt van de Amsterdamse recordkampioen.

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
113
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
21
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties