Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

MVV verwelkomt Arsenal-huurling weer: 'Kan van waarde zijn'

Laatste update:

Voor MVV is Nwakali geen onbekende, aangezien hij in het seizoen 2016/17 ook al op huurbasis in De Geusselt speelde. De Nigeriaan maakte toen indruk, maar slaagde er in de Eredivisie deze voetbaljaargang minder in om zijn stempel te drukken: "Vorig seizoen hebben we al kunnen zien dat Kelechi een multifunctionele aanvallende middenvelder is, die een neusje heeft voor de 'eindpass'", reageert trainer Ron Elsen opgetogen.

"Hij rendeert in een aanvallende en dominante spelwijze, zoals MVV deze wil hanteren. Hij kan op '10' uit de voeten, maar zeker ook als hangende vleugelaanvaller. Bij VVV Venlo heeft hij ook al op Eredivisie-niveau laten zien dat hij van waarde kan zijn voor het team waarin hij acteert. Bij MVV Maastricht kan hij echter nóg meer speelminuten vergaren. We weten wat we van hem kunnen en mogen verwachten. Dat heeft absoluut meegewogen in ons besluit hem terug te halen naar Maastricht", sluit de oefenmeester af.

Een goede aanwinst voor MVV?

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
45
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
5
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties