Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Myron Boadu legt disciplinaire straf bij Jong Oranje uit: 'Het is dom'

Laatste update:

"Ik heb me twee keer verslapen en was daardoor twee keer te laat bij het ontbijt. Dat is dom", vertelde de aanvaller van AZ in gesprek met FOX Sports. Boadu kwam uiteindelijk na een uur spelen, bij een stand van 0-3, als vervanger van Joshua Zirkzee binnen de lijnen. Met zijn inbreng, een schot op de paal, een assist en een doelpunt, was hij blij en hij deed na afloop dan ook niet moeilijk over de beslissing van Groninger.

"Het is dat er op mijn deur werd geklopt, anders was ik misschien nog wat later. Ryan Gravenberch klopte ook nog aan, maar dat heb ik allemaal niet gehoord. Voor mij is de straf geen groot probleem en we moeten het ook niet groter maken dan het is. Ik heb mijn excuses aangeboden en beloofde hem daarbij dat ik zou scoren als ik zou mogen invallen. Mooi dat het is gelukt." Jong Oranje leidde bij rust met 0-1 dankzij een fraaie treffer van Ryan Gravenberch. Na de pauze scoorde basisdebutant Jürgen Ekkelenkamp tweemaal.

Man van de wedstrijd werd echter Kaj Sierhuis. De spits scoorde driemaal, waaronder één keer vanuit een strafschop, en ook Boadu pakte dus een goal mee. In de laatste twee EK-kwalificatieduels speelt Jong Oranje thuis tegen Jong Belarus en uit tegen de enig overgebleven concurrent Jong Portugal.

De groepswinnaars plaatsen zich direct voor het EK van 2021 in Hongarije en Slovenië, net als de beste vijf nummers twee van de negen poules. Jong Portugal kan Jong Oranje nog van groepswinst houden, maar door de zege op Cyprus en de resultaten in andere poules is Jong Oranje sowieso een van de beste nummers twee.

Meer nieuws

Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
12
Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties