Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Myron Boadu legt uit hoe het is om tegen Messi, Mbappé en Neymar te spelen

Laatste update:

Afgelopen weekend was Boadu de grote man aan de kant van Monaco, daar hij de winnende treffer maakte in het Ligue 1-duel met FC Metz (1-2). Een maand eerder was de voormalig spits van AZ ook al trefzeker in de na strafschoppen verloren bekerwedstrijd tegen FC Nantes (2-2). Boadu raakte in januari geblesseerd en hoewel hij net voor de interlandperiode van Jong Oranje hersteld was, werd hij door bondscoach Erwin van de Looi niet opgeroepen. "Maar ik voel dat ik er nu weer lekker in kom, ik begin weer fit te worden. Ik ben gewoon blij nu."

"Dat ik niet bij Jong Oranje zat vind ik ook jammer, want iedereen weet hoe graag ik bij de nationale ploeg zit", vervolgde Boadu, die eveneens gevraagd wordt om zijn kansen op WK-deelname in te schatten. "Natuurlijk, dromen mag altijd. Maar als ik realistisch ben moet ik zeggen dat ik met mijn hoofd bij Jong Oranje zit. Ik moet nog wel wat dingen verbeteren wil ik voor het WK in aanmerking komen, zo realistisch ben ik ook wel."

Tot slot deelde Boadu ook hoe het was om Paris Saint-Germain met 3-0 te verslaan (20 maart). "Er zaten veel sterren in de ploeg, en bij vlagen zag je ook echt wel hun kwaliteiten. Voornamelijk de kwaliteiten van Mbappé kwamen bovendrijven. Maar ze verdedigen volgens mij met zeven man, en dan staan er drie (Lionel Messi, Mbappé en Neymar, red.) gewoon voorin te hangen. Ik denk niet dat je op die manier de Champions League kan winnen. Maar goed, ik ben niet hun trainer dus misschien moet ik er niet te veel over zeggen", aldus Boadu.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties