Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nú denk ik dat ik echt goed de concurrentiestrijd aan kan gaan bij Feyenoord'

Laatste update:

Burger wilde bij een eventueel vertrek sowieso in de Eredivisie actief blijven. "Als dat niet kan bij Feyenoord, dan maar ergens anders. Zoiets verzin je niet alleen zelf. Ik had ook al wat gesprekjes gehad met de club en met de trainer. Het gevoel was: misschien niet nú een-twee-drie bij Feyenoord. Ook prima, als ik maar gewoon kan voetballen, dat is belangrijk op mijn leeftijd", zo stelt de middenvelder in gesprek met Voetbal International.

"Maar nú denk ik dat ik echt goed de concurrentiestrijd kan aangaan met de spelers die normaal in aanmerking komen voor een plek op het middenveld", benadrukt Burger. "Ik moet gewoon laten zien dat ik het kan. Volgens mij heb ik dat in fases wel gedaan tegen Southampton (oefenwedstrijd van afgelopen zondag, red.). Mooi allemaal, maar nu begint het pas."

Burger kreeg voorafgaand aan het oefenduel met Southampton nog een WhatsApp-bericht met de tekst 'succes vriend' van collega-middenvelder Jens Toornstra. "Dat tekent hem, hij is altijd bezig met de jonge jongens in de selectie, maar straks als-ie terug is, gaan we het wel uitvechten voor een plek op dat middenveld. Dat is goed voor hem, goed voor mij en uiteindelijk dus vooral goed voor de ploeg." Feyenoord begint zondag tegen Sparta Rotterdam aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie.

Denk jij dat Wouter Burger dit seizoen een basisplaats gaat veroveren bij Feyenoord?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties