Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Één ding is wel duidelijk: dit heeft Cruijff nooit zo bedoeld'

Laatste update:

De Telegraaf-journalist Jaap de Groot spreekt van een grote verwarring in de Amsterdamse gelederen. De voorbije jaren lag de focus steeds op de goede prestaties van de club in de Eredivisie, maar de hobbels die niet werden genomen bleven zo buiten beeld. Dat Ajax nu denkt aan Roger van Boxtel als nieuwe algemeen directeur, ter opvolging van Michael Kinsbergen, vindt De Groot geen goede ontwikkeling.

"Bij Ajax komt de leiding n handen van twee prominenten uit de stal van D66: Van Boxtel en Hans Wijers. Dus politici in plaats van voetballers. Twee uitersten. Uitgekeken wordt nu al naar de onderbouwing van dit besluit, die vloekt met de weg die de club vanaf 2011 is ingeslagen. Bovendien appelleert het niet aan de problemen waar Ajax mee kampt", geeft De Groot woensdag aan in de ochtendkrant.

Hij denkt dat Van Boxtel niet voldoet aan de voorwaarden, zoals Ajax die zou moeten schetsen: hij is geen verlengstuk van Johan Cruijff en leunt ook niet zwaarder dan Kinsbergen op het technische deel van de club. "Dus wat steekt hier achter? Één ding is wel duidelijk: dit heeft Cruijff nooit zo bedoeld", merkt De Groot op.

Denk jij dat Roger van Boxtel de nieuwe directeur van Ajax moet worden?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
11
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties