Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Na Brian Brobbey haakt nóg een speler van Ajax af voor interlandperiode

Laatste update:

Sutalo ging in het duel met Aston Villa naar de grond en moest zich direct laten vervangen vanwege een hamstringblessure. Ook afgelopen weekend kon de centrumverdediger niet in actie komen voor het duel met Sparta Rotterdam.

De Kroatische nationale ploeg is afgereisd naar Caïro om de aanstaande oefencampagne af te werken. Komende zaterdag speelt de ploeg van bondscoach Zlatko Dalic tegen Tunesië.

Kroatië doet mee aan de ACUD Cup, een vriendschappelijk toernooi in Egypte. Mochten de Kroaten de wedstrijd winnen van Tunesië, dan treffen ze in de finale de winnaar van het duel tussen Egypte en Nieuw-Zeeland.

Dalic heeft reeds een vervanger opgeroepen: Olympique Lyon-verdediger Duje Caleta-Car neemt de honneurs waar. Ook Rijeka-aanvaller Marc Pasalic heeft zich bij de groep gevoegd om de geblesseerde Martin Baturina te vervangen.

Het is overigens nog onduidelijk tot wanneer Sutalo niet inzetbaar is voor trainer John van 't Schip en bondscoach Dalic. Wel is duidelijk dat Sutalo nu gaat werken aan zijn herstel.

Naast Sutalo meldde ook Brian Brobbey zich al af voor komende interlandperiode. De spits raakte geblesseerd tegen Sparta en liet zich direct vervangen.

Meer nieuws

De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
24
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
1
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
0
Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen
1
Como keert na 21 jaar terug in Serie A; Jay Idzes naar play-offs met Venezia
10
FC Emmen en NAC Breda gaan de play-offs in; MVV vist achter het net
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties