Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na dit seizoen ben ik weg, daar is geen discussie over'

Laatste update:

"Ik heb de intentie na dit seizoen een mooie stap te maken. Dat weet de club ook, dat is geen geheim. Ik denk dat het het juiste moment is", zegt Kortsmit in gesprek met Voetbal International. De sluitpost speelt al tien jaar voor Sparta en maakte vorig seizoen zijn eerste jaar in de Eredivisie mee. Hij vond het te vroeg om na dat seizoen al te vertrekken uit Rotterdam.

"Ik moet ook eerlijk zijn: er was nog niet veel te kiezen. Ik was ook nog niet goed genoeg. Vlak voor de start van de competitie heb ik mijn contract met een jaar verlengd. Bewust, Sparta mag wat ontvangen voor me", vervolgt de sluitpost, die tevreden is met zijn huidige carrièreverloop. "Als ik mijn carrière uit kon tekenen had ik het wel gedaan op de manier zoals ie nu gelopen is."

"Ik vind het best moeilijk om te zeggen, maar ik zal niet bij Sparta blijven. Daar is geen discussie over, dat is de afspraak. Na dit seizoen ben ik weg", aldus Kortsmit, die geregeld een strafschop stopt. Daar wil hij overigens niet te zwaar aan tillen. "Begrijp me niet verkeerd, die strafschoppen stoppen is leuk en ik kom er mee in de picture, maar het maakt je niet automatisch een goede doelman. Het zegt eigenlijk niks over de doelman die je bent."

Kan Roy Kortsmit een stap hogerop aan?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties