Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na een jaar had ik al spijt van mijn vertrek, want ik ben fan van Real'

Laatste update:

De 34-jarige Diego López was in het seizoen 2013/14 basisspeler bij Real, maar vertrok toen Keylor Navas werd aangetrokken. "Milan gaf me de kans om bepaalde aspecten in mijn leven en in mijn loopbaan te verbeteren", zegt de goalie tegen Marca. "Maar na een jaar had ik er al spijt van, want ik ben fan van Real en het is erg moeilijk om daar te vertrekken als je basisspeler was."

"Vorig seizoen was een overgangsjaar, met een onervaren coach als Filippo Inzaghi", vervolgt Diego López. "Met Sinisa Mihajlovic voor de groep hadden we hogere verwachtingen voor dit seizoen, maar het bleef fout gaan en er gebeurden rare dingen in de kleedkamer. Ik was verrast door het gedrag van Mihajlovic, hij deed echt vreemde dingen met me. Er was een gebrek aan respect, maar ik weet niet waar ik dat aan te danken had. Ik vond het allemaal erg vreemd."

Diego López is wel zo sportief om toe te geven dat Donnarumma het nu verdient om te spelen. "Ik heb nog een tweejarig contract bij Milan, maar ik ben al 34 jaar oud en ik wil graag nog eens in de Premier League spelen", zegt de Spanjaard. "Ik sta open voor elke oplossing en in de zomer zal ik alle mogelijkheden bestuderen, samen met mijn familie."

Diego López kan het niveau van de Premier League aan

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
22
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties