Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Na Flamingo ook ander target PSV peperduur: 'Niet goedkoop om hem los te weken'

Laatste update:

Rik Elfrink schreef eind maart namens het Eindhovens Dagblad dat Couhaib Driouech een optie blijft om de selectie van PSV komend seizoen te versterken, maar de club kijkt ook verder. Zo zou ook Osama Sahraoui al eens als mogelijkheid bekeken zijn, plus 'een voor de buitenwereld nog onbekende optie voor de rechterkant'.

Voetbal International-journalist Marco Timmer bevestigt dat Driouech en Sahraoui in beeld zijn bij de koploper van de Eredivisie. "Hoewel Couhaib Driouech nu geblesseerd is, is het aannemelijk dat PSV zich na dit seizoen toch opnieuw voor de buitenspeler van Excelsior zal gaan melden", aldus Timmer.

PSV was afgelopen winter dicht bij de komst van de 21-jarige vleugelaanvaller, maar zag de deal op Deadline Day klappen. De Kralingers slaagden er niet in om op tijd een vervanger te halen en wilden Driouech daarom niet naar Eindhoven laten vertrekken.

Driouech ligt komende zomer nog slechts één jaar vast in Rotterdam, waardoor het niet aannemelijk is dat Excelsior opnieuw een vraagprijs van vier miljoen kan hanteren.

Anis Hadj-Moussa, die eerder deze maand werd vastgelegd door Feyenoord, stond ook op een shortlist van PSV, al was hij geen toptarget. Volgens Timmer lijkt Sahraoui een optie die interessanter is. Het wordt naar verluidt echter geen eenvoudige optie om de enkelvoudig international van Noorwegen in te lijven.

Sahraoui beschikt bij Heerenveen nog over een contract tot medio 2026. Bovendien verwezen de Friezen afgelopen winter nog een bod van zeven miljoen euro van Lille OSC naar de prullenbak. Daardoor wordt het 'niet goedkoop om de buitenspeler los te weken' bij Heerenveen. Sahraoui is bezig aan een uitstekend seizoen onder trainer Kees van Wonderen. In 27 officiële duels was hij al goed voor 7 goals en 6 assists.

Flamingo


PSV is ook concreet in de markt voor Ryan Flamingo. De 21-jarige middenvelder van FC Utrecht, die dit seizoen wordt gehuurd van het Italiaanse Sassuolo, kan echter ook rekenen op belangstelling van 'veel buitenlandse clubs', zo wist De Telegraaf dinsdag te melden.

Utrecht heeft bij de huur van Flamingo van Sassuolo een optie tot koop bedongen. Het is goed mogelijk dat de Domstedelingen na dit seizoen de optie in het contract van de middenvelder gaan lichten voor een bedrag rond de 2 à 3 miljoen euro en vervolgens in de zomer een klapper op de transfermarkt maken met zijn verkoop.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
1
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
3
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties