Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Na Manchester United en Barcelona toont volgende topclub interesse in De Zerbi

Laatste update:

Florian Plettenberg meldt namens Sky Sport dat De Zerbi hoog op het lijstje staat bij Max Eberl, die per 1 maart aan de slag gaat als technisch directeur van Bayern. Eberl heeft volgens Plettenberg een 'zeer positieve mening' over De Zerbi.

Toch geldt De Zerbi niet als kandidaat nummer één in de Allianz Arena. Xabi Alonso staat nog altijd bovenaan het verlanglijstje om na dit seizoen het stokje over te nemen van Thomas Tuchel. Alonso staat met zijn Bayer Leverkusen acht punten los van Bayern en is hard op weg om de club naar zijn eerste landstitel ooit te gidsen.

Alonso staat naast Bayern ook in de belangstelling van Liverpool, waar hij net als bij Bayern een succesvol verleden als speler heeft. Bij the Reds zou Alonso de opvolger moeten worden van Jürgen Klopp, die Liverpool aan het einde van het seizoen verlaat.

Mocht Bayern er niet in slagen om Alonso te strikken, komt De Zerbi concreet in beeld. De 44-jarige Italiaan kan Brighton aankomende zomer verlaten gezien de vertrekclausule die in zijn contract staat. De afkoopsom in die clausule bedraagt naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro.

Het is echter nog maar de vraag of Bayern aan de haal kán gaan met De Zerbi, die ook interesse geniet van FC Barcelona. Bij die club vertrekt trainer Xavi aan het einde van het seizoen. De Catalanen zijn overigens ook bijzonder gecharmeerd van Hansi Flick.

Eerder op de dag meldde Manchester Evening News dat De Zerbi ook in de gaten wordt gehouden door Manchester United, waar manager Erik ten Hag niet geheel zeker van zijn positie lijkt. Sir Jim Ratcliffe, co-eigenaar van the Red Devils, gaat de komende maanden de prestaties van Ten Hag evalueren. Bij een negatieve beoordeling geldt De Zerbi als topkandidaat om de Haaksberger op te volgen.

Meer nieuws

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
1
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
21
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
22
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties