Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na mijn eerste vier, vijf duels voor Bayern maakte ik me wel zorgen'

Laatste update:

Lewandowski's eerste officiële wedstrijd voor zijn nieuwe club was de strijd om de Duitse Super Cup, die verloren ging tegen uitgerekend Borussia. Daarna volgden een bekerwedstrijd tegen Preussen Münster en een competitieduel met VfL Wolfsburg. Pas in zijn vierde wedstrijd, uit tegen Schalke 04, kwam Lewandowski 'los' en maakte hij zijn eerste goal. Daarna bleef hij echter weer drie duels droog staan.

"Ik heb een tijdje nodig gehad om hier echt te wennen", zegt de Pool in gesprek met BILD. "Het was niet zo eenvoudig om precies te begrijpen wat Josep Guardiola wilde. Pep heeft echter de tijd genomen om me zijn filosofie uit te leggen. Hij zei me dat mijn bewegingen goed waren en dat ik uiteindelijk sowieso weer zou gaan scoren. Maar na mijn eerste vier, vijf wedstrijden maakte ik me wel zorgen, hoor."

"Ik had amper kansen gekregen en dat was nog het ergst. Ik begon aan mezelf te twijfelen. Maar gelukkig ging het daarna alleen maar beter. Ik ben er ook zeker van, dat ik in de tweede helft van het seizoen meer zal scoren. Ik denk dat ik het de eerste zes maanden lang niet slecht heb gedaan", aldus Lewandowski. Bij Borussia maakte hij in zijn eerste jaar 8 doelpunten in de competitie en daarna 22, 24 en 20.

Op hoeveel goals denk jij dat Robert Lewandowski dit seizoen uitkomt?

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
0
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
5
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
15
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties