Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na mijn jaren bij Man City was ik niet klaar voor een transfer naar Chelsea'

Laatste update:

"Toen ik nog bij Zeljeznicar speelde, droomde ik ervan om ooit voor AC Milan uit te mogen komen. Nadat ik kampioen werd met VfL Wolfsburg, was ik erg dicht bij een overstap naar Milan, maar de Duitsers wilden mij niet laten gaan. Gelukkig verliep mijn carrière daarna ook nog goed en ben ik nu erg gelukkig bij AS Roma", blikt hij terug in gesprek met Face TV.

Dzeko leek afgelopen winter dicht bij een vertrek bij i Giallorossi, aangezien Chelsea hem weer terug wilde halen naar de Premier League. De aanvaller besloot uiteindelijk toch af te zien van een transfer: "Na mijn tijd bij Manchester City voelde ik dat ik er nog niet klaar voor was om naar Chelsea te gaan, daarom besloot ik om bij Roma te blijven."

"Het was een ingewikkelde periode, waarin er veel onware dingen zijn gezegd. Er ging op dat moment veel door mijn hoofd en ik had niet precies door wat er eigenlijk allemaal gebeurde", gaat Dzeko, die verder weinig los wil laten over zijn toekomst, verder. "Ik wil nu gewoon deze twee interlands met Bosnië spelen en daarna zien we wel. Ik lig ook nog twee jaar vast, dus je zou het eigenlijk ook aan Roma moeten vragen."

Denk jij dat Edin Dzeko volgend seizoen nog voor AS Roma speelt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties