Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na Robert Eenhoorn vertrekt ook volgende belangrijke pion bij AZ'

Laatste update:

Een dag na het vertrek van algemeen directeur Eenhoorn schrijft het Noordhollands Dagblad dat AZ 'een groot deel van de clubleiding kwijtraakt'. De verwachting is dat ook Neelissen dit jaar zijn taken neerlegt.

Waar bij AZ vaak de credits gaan naar Eenhoorn en technisch directeur Max Huiberts, is het Neelissen die achter de schermen vaak wordt geroemd om zijn kennis en kunde.

De voorzitter van de Raad van Commissarissen van AZ wordt gezien als een cultuurbewaker en werkte in het verleden als rechterhand van toenmalig eigenaar Dirk Scheringa. Neelissen is zelf eigenaar van onder meer Nelson Schoenen.

Neelissen werd destijds zelf door Scheringa benaderd voor een rol binnen de club. De twee hadden een zakelijke relatie en werden bij AZ herenigd. Neelissen vervulde meerdere functies bij AZ.

Sinds 2010 was hij voorzitter van de Raad van Commissarissen. Ook was hij financieel directeur en bestuurslid bij de huidige nummer vier van de Eredivisie.

Naast zijn directeurschap bij Nelson was Neelissen directeur/oprichter van Atlas Professionals, dat in oktober 2020 werd verkocht aan HAL Investments.

Maandag reageerde Neelissen nog op het vertrek van Eenhoorn. "Toen Robert ons aangaf niet meer de energie te voelen die nodig is in deze functie overheerste uiteraard eerst teleurstelling, maar al snel ook begrip voor zijn keuze", zei hij onder meer.

Eenhoorn en Neelissen zijn niet de enige namen die hun vertrek aankondigen bij AZ. Eind vorig jaar maakte Alex Kroes bekend te zullen vertrekken om bij Ajax aan de slag te gaan. Trainer Pascal Jansen werd halverwege januari door de clubleiding op straat gezet.

Meer nieuws

'Manchester United spot opvolger van Erik ten Hag in de Premier League'
2
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
7
Feyenoord legt mogelijke concurrent voor Hartman en Smal tot medio 2026 vast
4
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Nagelsmann neemt duo dat goed is voor 135 caps niet op in EK-selectie Duitsland
14
Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties