Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na Ronaldo en Messi komen zij, ze zijn van ons en dat willen we zo houden'

Laatste update:

"We hebben geen signalen ontvangen dat ze deze zomer weggaan", laat de strijdvaardige Leonardo weten in een interview met Journal du Dimanche. "Ze hebben allebei nog een contract voor twee seizoenen en we zijn nu aan het bekijken wat er mogelijk is. Dat we ze hier willen houden mag duidelijk zijn. Mbappé is de toekomst van PSG, de speler die iedereen wil aantrekken. Hij behoort nu al bij de vijf beste spelers van de wereld. Je hebt Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, die nu 32 en 35 jaar oud zijn, en dan heb je de 28-jarige Neymar en de 21-jarige Mbappé. En die zijn van ons. En dat we willen we natuurlijk graag zo houden."

Zo blijft Neymar Jr. fit in Brazilië

Neymar is naar verluidt momenteel de absolute grootverdiener in de selectie van PSG. De Braziliaanse aanvaller in Franse dienst strijkt momenteel dertig miljoen euro per jaar op. Mbappé kan eenzelfde bedrag gaan verdienen, mocht Leonardo erin slagen om de international van Frankrijk een nieuw contract te laten ondertekenen. De jonge aanvaller is reeds meermaals gelinkt aan Real Madrid, daar trainer Zinédine Zidane een groot bewonderaar is. Vanwege de coronacrisis lijkt de kans echter klein dat de Koninklijke met geld gaat smijten voor Mbappé. Laatstgenoemde verklaarde onlangs dat hij veel respect heeft voor de manier waarop Liverpool speelt, zonder daarbij aan te geven dat een vertrek naar de Premier League aanstaande is.

Volgens Leonardo hoeven de supporters van PSG niet bang te zijn dat Neymar na drie seizoenen in Ligue 1 terugkeert bij Barcelona. "Sinds vorig jaar is dat nooit meer ter sprake gekomen", verduidelijkt de sportbestuurder. "Hij is ontzettend gelukkig hier, heeft een geweldig seizoen gehad en is erg betrokken bij de groep." Barcelona verkocht Neymar in 2017 voor het recordbedrag van 222 miljoen euro aan PSG. De coronacrisis raakt vooral de clubs in Spanje heel hard, waardoor het onwaarschijnlijk likt dat de Catalanen deze zomer een topdeal afsluiten om de aanvaller terug te halen naar het Camp Nou.

Zie jij Kylian Mbappé en Neymar volgend seizoen voor Paris Saint-Germain spelen?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie stapt op platte kar en vertrekt richting stadhu
11
Verweij verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
0
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties