Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na Sergio Ramos opnieuw grote twijfel over aanblijven boegbeeld bij Real'

Laatste update:

Volgens bovengenoemde Spaanse krant staat Varane open voor een nieuwe uitdaging elders en mochten de contractbesprekingen met Real niets opleveren, dan lijkt een voortijdig vertrek uit het Estadio Santiago Bernabéu zeker tot de opties te behoren. De vraagprijs voor de 27-jarige verdediger ligt naar verluidt op vijftig miljoen euro en Varane wordt in de Spaanse media al in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Manchester United, terwijl Juventus en Chelsea op de achtergrond de situatie rondom de mandekker eveneens in de gaten houden.

Real werkt achter de schermen hard aan de eventuele opvolging van Varane én Sergio Ramos, die nog steeds niet tot een akkoord is gekomen om zijn aflopende verbintenis in Madrid te verlengen. Ramos kan met twee jaar verlengen, maar moet dan wel genoegen nemen met een salarisverlaging. David Alaba staat sowieso bovenaan het lijstje van trainer Zinédine Zidane. Mocht zowel Varane als Ramos na dit seizoen vertrekken, dan wil men nog een tweede verdediger aan de selectie toevoegen. Pau Torres (Villarreal), Jules Koundé en Diego Carlos (Sevilla) zijn in dat kader ook in beeld bij de technische leiding van Real.

Real Madrid stelt Sergio Ramos ultimatum voor contractverlenging

De Spaanse grootmacht wil voor een bepaalde datum weten wat de verdediger van plan is.Lees artikel

Marca brengt voorts naar voren dat Varane op zakelijk gebied wordt bijgestaan door zijn broer Antony, al tekende de verdediger vorig jaar september ook een contract met het managementbureau CAA Sports. Dit bedrijf doet veel zaken op de Engelse transfermarkt, waardoor de link met Manchester United en Chelsea snel is gelegd. Het bureau behartigt onder meer de belangen van Carlos Ancelotti, Ashley Young en Dele Alli en is qua marketing en portretrechten ook betrokken bij Cristiano Ronaldo, James Rodríguez, Bernardo Silva en José Mourinho.

Varane werd in 2011 overgenomen van Racing Lens en de teller qua wedstrijden staat bijna tien jaar later op 346. De centrale verdediger uit Frankrijk veroverde met Real onder meer viermaal de Champions League en drie keer de Spaanse landstitel. Daarnaast legde Varane, met zeventig interlands voor Frankrijk achter zijn naam, in 2018 de wereldtitel. Hij bereidt zich momenteel voor op het thuisduel van Real met Getafe van dinsdagavond.

Zie jij Raphaël Varane volgend seizoen nog bij Real Madrid spelen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties