Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Na tien duels zal de Eredivisie veroordeeld zijn tot een two horse race'

Laatste update:

Als de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zondag ten onder gaat tegen Ajax, lijkt de titelstrijd voor de rest van het seizoen te gaan tussen de Amsterdammers en koploper PSV. "Na tien competitieduels zal de Eredivisie veroordeeld zijn tot een two horse race", schrijft Driessen. "Iets wat elders in Europa (Spanje en Engeland) niet zeldzaam is; sterker in sommige grote competities is het slechts datumpje prikken voor de kampioensfeesten van Juventus, Paris Saint-Germain en Bayern München."

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

In het verleden is wel vaker een grotere achterstand op de koploper goedgemaakt. Onder Frank de Boer haalde Ajax ooit PSV in na een achterstand van dertien punten. "Maar het niveauverschil is na een succesvolle transferzomer in Eindhoven en Amsterdam schrikbarend groot geworden tussen de toptwee en de rest", vervolgt hij. "Uit de mond van Mark van Bommel klonken zelfs de cijfers van 102 en plus 100. 102 punten staat voor de maximale score na 34 wedstrijden en plus 100 heeft betrekking op het aantal gemaakte doelpunten en misschien zelfs wel het doelsaldo."

Ajax en PSV treden deze week aan in de groepsfase van de Champions League. Benfica komt op bezoek in Amsterdam en PSV neemt het woensdag in Engeland op tegen Tottenham Hotspur. "De ploeg van Erik ten Hag zal de uitstekende start in de Champions League een vervolg moeten geven om uitzicht te houden op overwintering in het kampioenenbal, terwijl de formatie van Van Bommel zich van een valse start moet herstellen om na de winter nog in de Europa League actief te zijn. Die ontmoetingen zullen spelers van PSV en Ajax nog sterker maken, waardoor het gat met de rest in de Eredivisie alleen maar nog groter wordt."

-
Hoeveel punten houdt Feyenoord over aan het duel met Ajax?

Meer nieuws

Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
0
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
0
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties