Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na tien maanden word je knettergek van zijn manier van coachen'

Laatste update:

"Echt ongelooflijk", reageerde journaliste Renate Verhoofstad bij NPO Radio 1. "Dit zijn Italiaanse taferelen. Daar heeft de president van Palermo ooit vijf trainers in één seizoen eruit gestuurd. Wat heeft het twee duels voor het einde nog voor zin? Voor mijn gevoel kom je nu ook tegemoet aan die malloten die bij de hoofdingang stonden."

Voetbalcommentator Leo Driessen is het met Verhoofstad eens en deed er zelfs nog een schepje bovenop. "Dit is gewoon angst. Ze hebben Hyballa al twee keer eerder op straat gezet door hem naar die supporters te sturen." Arno Vermeulen van de NOS beweert dat de spelers van NEC klaar waren met de oefemeester. "Hij is energiek en anders, we hadden sympathie voor hem, maar na tien maanden word je knettergek van zijn manier van coachen."

"Als bestuurder van NEC ben je verplicht om er alles aan te doen om in de Eredivisie te blijven", zo oordeelde Vermeulen. Driessen vind het moment van het ontslag niet logisch. "Dan moet je hem in januari of februari ontslaan, want dan kun je er nog structureel iets aan veranderen. Dit is amateuristisch wanbeleid." De opvolger van Hyballa wordt bij NEC de zesde in die functie in de laatste vijf seizoenen.

Een wijze beslissing van NEC

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
12
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
13
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
23
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties