Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na vier jaar Lazio, loeren op kansje, wordt bij ADO wat anders verwacht'

Laatste update:

De coach liet Tîra debuteren in de Eredivisie, maar verder dan één invalbeurt kwam de Roemeense belofte nog niet. Volgens Steijn wil dat niet zeggen dat hij ontevreden is over de aanvaller; er zijn excuses voor het feit dat Tîra nog maar amper in actie is gekomen. "Hij moet nog ongelooflijk wennen aan de manier van voetballen in Nederland", legt de veertigjarige oefenmeester uit aan Haaglanden Voetbal.

"Hij heeft vier jaar in Italië gespeeld, loeren op één kansje en die er dan inprikken", doelt Steijn op de periode die Tîra heeft doorgebracht in de jeugd van i Biancocelesti, de huidige nummer tien van de Serie A. "Maar bij ons wordt er heel wat anders verwacht", maakt de trainer duidelijk. Tîra komt vooralsnog zelden voor in de wedstrijdselectie van ADO.

Denk je dat Catalin Tîra snel in de basis zal verschijnen bij ADO Den Haag?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties