Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na vier seizoenen in Ajax 1 heb ik mijn strepen wel verdiend, denk ik'

Laatste update:

Alderweireld heeft drie weken vakantie achter de rug en had daar voldoende aan, zegt hij. "Ik heb goed mijn rust gepakt. Het is toch een zwaar seizoen geweest. Het is prettig thuis te zijn in Antwerpen. Met de vakantie op Ibiza heb ik de zon opgezocht. De zon heb ik in België of Nederland weinig gezien." Na een intake-gesprek met Frank de Boer, zoals alle spelers maandag deden, stond dinsdag de eerste training op het programma.

Nieuwkomer Lasse Schöne was daar nog niet bij, maar wel enkele 'doorstromers' vanuit de jeugd van Ajax. "Er zijn zes of zeven nieuwe gezichten bij, een klein beetje onderlinge duidelijkheid kan goed zijn. Vooral in het veld", aldus Alderweireld, die kennismaakte met de nieuwelingen. Waar de jeugdspelers net aan het grote werk ruiken, is de Belg zelf al redelijk ervaren met bijna honderd duels in de Eredivisie achter zijn naam.

Toch aast de 23-jarige verdediger niet op een zomers vertrek. "Ik wil weer verdere stappen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Na vier seizoenen in Ajax 1 heb ik mijn strepen wel verdiend, denk ik. Toch kan het altijd beter natuurlijk. Op het vlak van leiding geven en nemen bijvoorbeeld", aldus Alderweireld. Zijn contract in de hoofdstad loopt nog twee jaar door.

Heeft Toby Alderweireld na vier seizoenen in Ajax 1 zijn strepen wel verdiend?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties