Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na wat hij heeft gebracht, moet je de keuze bij Schöne neerleggen'

Laatste update:

Wanneer bij het programma Voetbalpraat van FOX Sports wordt gezegd dat Ajax hem naar de Serie A moet laten gaan, trapt Van Rijswijk op de rem. "Transfervrij laten vertrekken? Nee! Ajax komt er elk seizoen achter dat ze hem nodig hebben. Succes met het zoeken van een vervanger. Tuurlijk, je hebt Eiting, Marin en Blind: genoeg mensen. Maar Schöne kan je niet zomaar vervangen. Je onderschat hem. Als hij per se weg wil, kan je hem niet tegenhouden. Maar gunnen?"

Kwakman denkt er anders over. De oud-speler van onder meer FC Volendam en NAC Breda is van mening dat Schöne veel voor Ajax heeft betekend en dat de club hem daarom een transfer naar Genoa moet gunnen, wanneer Schöne dat graag wil. "Hij is op een bepaalde leeftijd. Als hij denkt: mooi, nog even twee jaartjes Italië. Dan kunnen je zeggen: oké, voor de bewezen diensten mag je gratis weg." Het contract van de Deen in de Johan Cruijff ArenA loopt tot medio 2020, met de optie voor nog een jaar.

"Na wat hij heeft gebracht, moet je de keuze bij Schöne neerleggen. Als hij naar Italië wil, dan mag hij naar Italië", vindt tafelgenoot Yordi Yamali. "Iedereen zei toen hij werd aangetrokken: wat moeten we ermee? Maar elk seizoen is het hetzelfde gegaan. Eerst afgeschreven worden, dan komt hij er weer in en gaat Ajax voetballen", aldus de voetbaljournalist. "Misschien gaat Erik ten Hag er wel voor liggen. Dat hij absoluut niet wil dat Schöne vertrekt. Dan gaat Schöne overstag, denk ik."

Ajax moet Lasse Schöne proberen te behouden

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties