Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Na wegvallen topscorer opnieuw tegenvaller voor verrassend Heracles

Laatste update:

Nadat al bleek dat topscorer Oussama Tannane de komende tijd toe moet kijken, maakt Heracles woensdag bekend dat Stegeman minstens een maand lang evenmin een beroep kan doen op Bas Sibum. De 32-jarige middenvelder zal net als Tannane een week of vier à zes uit de roulatie zijn, nu duidelijk is geworden dat een knieoperatie noodzakelijk is voor de routinier.

In tegenstelling tot het wegvallen van Tannane zal het nieuws over Sibum niet direct van invloed op het elftal dat Stegeman vrijdag zal formeren voor het thuisduel met sc Heerenveen; Sibum, vorig jaar overgekomen van Waasland-Beveren, speelde dit seizoen nog geen minuut. Tannane daarentegen was in de zes wedstrijden die hij speelde al goed voor vijf doelpunten.

-
Denk je dat de selectie van Heracles Almelo breed genoeg is?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties