Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Naam Koeman duikt weer op: 'Staat Virgil van Dijk daar ook voor open?'

Laatste update:

"Er is een zekere meneer Koeman, die staat er wel voor open om bondscoach te worden als Van Gaal ermee stopt. Staat Virgil van Dijk daar ook voor open?", vroeg verslaggever Simon Zijlemans van RTL7 op Anfield aan de Oranje-international in Engelse dienst. "Nou ja, ik denk dat Ronald natuurlijk een fantastische tijd heeft gehad bij Oranje. En als ze nu al plannen wat er na de bondscoach (Van Gaal, red.) gaat gebeuren, dan denk ik zeker dat Koeman een heel goede kandidaat is en hoog op het lijstje staat." Zijlemans denkt dat Van Dijk een hernieuwde samenwerking met Koeman wel ziet zitten: "Jij wordt daar toch vrolijk van, als hij terugkomt?"

Meer: Ronald Koeman negeert smaakmaker: ‘Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen’ | Begrip voor opvallende keuze van Koeman: ‘Hij heeft heel veel voorwaarden’

"Ja, hij heeft heel veel betekend in mijn carrière", antwoordde de mandekker, door Koeman in 2014 naar Southampton gehaald. "Ik heb heel goed met hem gewerkt en als het in de toekomst weer zo zou zijn, dan zou dat prima zijn. Maar goed, ik heb daar geen invloed op en ik ga me er ook niet op focussen nu. We gaan focussen op de voorbereiding op het WK met twee mooie oefenwedstrijden (tegen Denemarken en Duitsland, red.). Maar ik ga snel naar binnen, want twee Nederlandse vrienden staan op mij te wachten", sloot Van Dijk af met een kwinkslag.

"Dat is een slimme vraag van Simon", verwees presentator Humberto Tan in de studio naar de opmerking van Zijlemans richting Van Dijk over Koeman. "Ja, Simon heeft zijn huiswerk goed gedaan. Dat was een goede vraag", beaamde analist Dirk Kuijt. "En het is natuurlijk een punt. Koeman heeft hem natuurlijk naar Southampton gehaald". voegde Tan daaraan toe. Jan Boskamp snapt wel waarom de vorig jaar bij Barcelona ontslagen trainer niet onwelwillend tegenover een terugkeer bij Oranje staat. "Het enige wat hij nog wil, heb ik horen zeggen. En hij heeft het wel bewezen. Het was pico bello, toch?", verwees de analist op de vraag van Tan of Koeman een goede keuze van de KNVB zou zijn naar diens eerste dienstverband als bondscoach.

Virgil van Dijk ziet een toekomstige samenwerking met Ronald Koeman wel zitten, maar wil zich daar niet uitgebreid over uitlaten.

-
Vind jij dat Ronald Koeman moet terugkeren als bondscoach?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties