Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naam van Koeman valt in 'drie eisen' van Messi voor langer verblijf bij Barça

Laatste update:

Messi is voorlopig nog in het bezit van een aflopend contract en mag in principe vanaf januari al onderhandelen met een nieuwe club. De sterspeler van Barcelona diende vorige zomer een transferverzoek in en leek op weg naar de uitgang, maar de situatie is in de voorbije maanden gekanteld. Het Barcelona van Ronald Koeman is gaan draaien en Josep Maria Bartomeu heeft als president plaatsgemaakt voor Laporta, die op koers lijkt om zijn voornaamste verkiezingsbelofte waar te maken: Messi behouden voor Barcelona.

Voor het zover is, moet Laporta echter wel aan de nodige eisen voldoen. Zo eist Messi dat Barcelona komende zomer een aantal slimme aankopen - zoals het aantrekken van de transfervrije Eric García van Manchester City - doet én een grote slag slaat, om de selectie versterken. Messi acht een topaankoop noodzakelijk voor Barcelona om terug te keren naar de Europese top.

Laporta zat afgelopen week om de tafel met Mino Raiola en Alf-Inge Haaland om over Erling Braut Haaland te praten, al schaakt de entourage van de spits van Borussia Dortmund momenteel op meerdere borden. Bovendien is het de vraag in hoeverre Barcelona een topaankoop kan betalen, aangezien de club met financiële moeilijkheden kampt als gevolg van de coronapandemie. Messi zou tegelijkertijd graag zien dat Barcelona het vertrouwen houdt in de producten van de jeugdopleiding of in ieder geval jonge spelers, zoals Ansu Fati, Pedri en Ilaix Moriba.

Verder verlangt Messi een 'open communicatie' met de clubleiding van Barcelona. Luis Enrique en Quique Setien zouden zich moeilijk benaderbaar en streng hebben opgesteld in het verleden. Messi zou dankbaar zijn voor de huidige verstandhouding met Koeman, maar wil op dezelfde manier kunnen communiceren met sportief directeur Ramón Planes. Ondanks de goede relatie met Koeman zou Messi eveneens een directe communicatielijn met Laporta willen hebben, als voorwaarde voor een contractverlenging.

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
20
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties